søndag den 17. oktober 2010

Nattefrost

Så kom den onde Isfrøken (Mummitroldene) forbi, jeg tror ikke at den dræbte nogen egern, men mine roser fik én på hatten. 


7 kommentarer:

 1. De er utrolig smukke med frost på, men det er lidt trist at sæsonen er slut. Mit Asketræ har på 3 døgn smidt ALLE blade!! jeg ved ikke hvordan klokkeranken har klaret sig, for jeg har ikke nået ud i haven, men jeg nåede at redde georginerne op og ind igår - he he nogle gange er jeg heldigvis "forud":))

  SvarSlet
 2. Flotte billeder. Sidder i schweitz hos min søster Og bekymrer mig over at jeg ikke fik mine skærmliljer flyttet ind inden jeg tog afsted fra sydfyn. Håber det går. Glæder mig til at se roserne igen til næste år.

  SvarSlet
 3. meget meget fine billeder...

  Var også ude i morges og tog rim-frost-billeder.
  bare ærgeligt at jeg pt ikke kan få dem over på computeren...

  Godt dit kamera virker igen
  Knus

  SvarSlet
 4. Utrolige flotte billeder du hat taget.
  Rigtig god uge
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Ljuvliga bilder!
  Riktigt ögongodis!
  Kram
  Sussi

  SvarSlet
 6. ja øv øv, men det er nogle smukke billeder. Jeg har ikke fået mine Dahlia inde, men frosten er ikke gået i jorden endnu, så jeg håber jeg når det.
  Annette

  SvarSlet
 7. Smukke billeder, og efter at have set dem, glæder jeg mig ligefrem til næste frost ;-) For det er da smukt. Elsker alle årstider, og nu er der jo nedtælling til jul, men inden da skal vi rigtig efterårs hygge på en våd dag, med the og boller og levende lys... Og er man i det kreative hjørne, kunne man jo binde en krans eller to..

  SvarSlet