lørdag den 21. maj 2011

Taget med tang

Oh, det skal blive så fint, så fint når jeg skal spise kage for fremtiden. Jeg har købt mig en KAGETANG på Livsstilmessen på Ledreborg (hos Blandet Landhandel) - oh, som jeg skal stritte med lillefingeren :-)
Bortset fra tangen, købte jeg faktisk kun en gråbladet lyserød Kalanchoe og nogle papirs-dækkeservietter - så det var jo meget minimalistisk - ihvertfald i forhold til hvordan det plejer at være. Jeg er helt stolt af mig selv

8 kommentarer:

  1. Hej Sussi
    Fin tang du har købt - flotte billeder.
    God søndag.
    Knus Hanne Bente

    SvarSlet
  2. Ha ha ha, det er ligesom kaffen, den smager nu endgang også bedre når man drikker fra en dejlig kop :) :) :)og når kagen så bliver serveret med sådan en tang... du milde :) :) :)

    Skøn Søndag til dig Sussi

    Knus

    Iben

    SvarSlet
  3. Jeg vil give Iben ret, I det hun skriver. De smukke og enkelte ting på bordet giver glæde. Når øjet frydes, så glædes maven!

    Hav en dejlig søndag. Skal slappe af i dag. Købte en form - også ved blandet handel. Så jeg vil bage kager, formet som huse i dag :-)

    Hygge

    SvarSlet
  4. Så fin en tang det bliver smukt når du nipper en kage til eftermiddagsteen:)) Jeg var i Ledreborg i går og var også indkøbsdiciplineret det må jo være fordi vi er ved at have alting i forvejen?

    SvarSlet
  5. Hej Sussi

    Vedr. formen, så slipper den meget let. Jeg smurte den inden bagning. Og jeg tror nu nok, den skal blive brugt. Jeg har både datter, tillægsdøtre og svigerdøtre. Og de er gode til at låne :-)

    SvarSlet
  6. Hej Sussi
    Sikke dog et dejligt kagebord - du kan diske op med ;o)))
    Fine servietter og kagetang - skønt ;o)
    Klem Tina

    SvarSlet
  7. Oh, sådan en fin tang kunne jeg også godt bruge. Kan i øvrigt godt forstå, at du ikke købte så meget; mon ikke kusine Loppe købte for jer begge? ;-)

    SvarSlet
  8. Købte kun det mest nødvendige !!
    *SMIL* fra Loppe

    SvarSlet