onsdag den 6. juli 2011

Roser

Roserne har aldrig været flottere, det er egentlig en skam at vi snart skal rejse væk fra dem.... altså .... vi kommer nok tilbage igen, og forhåbentlig er blomstringen ikke forbi når vi kommer hjem - indtil da må huspasseren få hele fornøjelsen.


12 kommentarer:

 1. Sikke skønheder du viser - jeg er også vild med roser og elsker at dufte og berøre dem - de er skønne ;o)
  Mon ikke de stadig er i fuldt flor når du kommer tilbage igen ;o)
  Håber du får en dejlig ferie ;o))
  Klem Tina

  SvarSlet
 2. Sådan synes jeg næsten altid, at det er. Lige når drivhuset begynder at sprutte agurkerne ud i stride strømme- så tager man væk, og lige når Clematissen står i fuldt flor, pakker man også kufferten.

  Hvorfor bliver vi ikke bare hjemme ? ;)

  SvarSlet
 3. Flotte roser :)

  Du skal være hård og klippe alle de udsprungne rosenblomster af lige før du tager på ferie. Så er der nyt blomsterflor, når du kommer hjem og kan nyde dem igen.

  Jeg tør ikke sige om det samme gælder clematis, men mine roser får i hvert fald en gevaldig tur med saksen før jeg drager afsted til England.

  God ferie til dig.

  Ulla

  SvarSlet
 4. Skønne, skønne roser. Jeg kan godt forstå du nødigt vil rejse fra dem som de ser ud nu. Men jeg er enig med Ulla. Klip dem ned så kommer de fint igen.
  God tur.

  SvarSlet
 5. Eller gør som mig: Bliv hjemme i haven om sommeren og nyd alle blomsterne og rejs til de varme lande i januar/februar - væk fra rusk og kulde :) Det kan anbefales.

  SvarSlet
 6. Så håber jeg, huspasseren forstår at værdsætte de smukke roser. Hvis jeg skal være væk mere end 2 dage, laver jeg buketter og forærer væk. Så har blomstringen ikke være forgæves ;)

  SvarSlet
 7. Hvor er de smukke, dine roser :-)

  Vi rejser aldrig om sommeren - der er for mange planter, der skal passes. Det bliver altid til (storby-) ferie i efteråret i stedet, og det passer mig fint, for jeg er ikke til varme og turister på én gang ;-) Men småture på et par dage bliver det dog altid til.

  God ferie :-)

  SvarSlet
 8. Skønne roser du har - lurede lidt på den gule, hvad hedder den. Ja... egentlig er det en skam at tage væk om sommeren, jeg er glad for, jeg har så gode havepassere, når jeg er på ferie ;o).

  Rigtig god weekend.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 9. Skønne billeder Sussi :) Go´sommer :)

  SvarSlet
 10. Smukke roser. Man kan næsten mærke duften.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 11. Hej
  Skønne roser du har. Du har spurgt mig om min plante i kurven, jeg kan desværre ikke huske hvad den hedder, men jeg købte den i "Rosens navn" i Charlottenlund.
  Hilsen Lise

  SvarSlet
 12. Hello til dig.
  Vi sidder i det varme-lumre-smukke Prag lige nu, så det bliver en hurtig hilse, fordi jeg skulle tjekke mail. Og der var din søde hilsen. Tak - og god sommer.

  SvarSlet