torsdag den 6. januar 2011

i hi Jeg ville ønske at jeg kunne gå i hi i januar og februar, bare tusse rundt herhjemme i slåbrok (mærkeligt ord) og sutsko, tære lidt på fedtlaget og nippe lidt til reservelageret i køleskabet,hvis nødvendigt.....
Planterne er gået lidt i hi i drivhuset, det håber jeg ihvertfald at de er, for de har haft det koldt. Vi har givet dem et ekstra tag af bobleplast, og de ser ud til at have det OK, men vinteren er lang endnu, så det bliver spændende at se, hvordan det skal gå. Har kigget efter vintergækker, men ikke rigtig fundet nogen, de skal nu nok være der - der under sneen. Det spås om tøvejr, så måske forsvinder den gamle snuskede sne, jeg håber, at det betyder mildere vejr og mere "normal" vinter. Eller i det mindste et nyt rent snelag.

6 kommentarer:

 1. Det dér med at tære på fedtlaget; det ved jeg nu ikke rigtigt. Jeg synes, at der skal lidt vinter-lækkerier til som trøst. Men ellers kunne jeg såmænd godt gå i hi - i sofaen, med tæpper og bøger og nogle gode film. Orke jo... ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg plejer at sige, at jeg vil være bjørn i mit næste liv, udelukkende for, at jeg så kan gå i hi hele vinteren, og vågne op igen når det bliver vår.
  Kan heller ikke få øje på mine få vintergækker endnu, gå også og kikker efter dem :-)
  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 3. jeg er med på den med at tære lidt på fedtlaget ;-) Men ellers kan jeg altså godt lide årstiden. Bliver vildt aktiv indendørs istedet, og er også igang med den store flytte-møbler-rundt omgang. Føles som at indrette et nyt hjem - skønt!

  SvarSlet
 4. Her hos os har manden min været i hi i en uge - dog ufrivilligt da han har influenza den stakkel - og da han i forvejen ikke tåler støv,har jeg måttet udsætte min "efter-jul-nu-skal-der-gøres-rent-og-alt-skal-rystes-vaskes-og-nyindrettes"-trang ,- og gå en lille smule i hi hver dag. Kan dog ikke helt nydes når man gerne vil i gang og bare må vente...

  SvarSlet
 5. Åh ja, lad os gå i hi og sover i 2 mdr. Jeg kan dårligt finde jorden for alt den sne.

  SvarSlet
 6. Jag tror att alla mina växter har dött i växthuset för fläkten stannade upp ett tag.
  Tänkte åka till Danmark och köpa nya till våren.
  Ha en skön söndag
  Annika

  SvarSlet