lørdag den 22. januar 2011

Trist ?


 Følte mig lidt trist og tung i det i dag - men en tur til havet hjælper på det meste...... Det var diset og lidt koldt - og der kom mærkelige lyde ude fra isen, men det var dejligt - jeg længes altid en lille smule mod havet - måske har jeg været havkat i et tidligere liv :-)
En kop varm cacao tør' næsen op igen - og man er så god som ny...... næsten

7 kommentarer:

 1. Op med næsen, der er forår på vej!! :o) Kender godt de dage hvor man ikke ligefrem sprudler, men bare det at få sig taget sammen til at komme ud i luften og tage så skønne billeder er da guld værd. Heller ikke så tosset med cacao'en, - men hvor er flødeskummet?? ;o)
  Stort smil fra fru friis

  SvarSlet
 2. Har fundet den perfekte måde at bringe foråret lidt tættere på. Studer frøkataloger og bestil rigeligt, det er fedt. Prøv det søde.

  SvarSlet
 3. God helg til deg!! Og håper turen og kakaoen gjorde deg godt. Noen dager er tyngre enn andre. Håper kvelden blir fin! Tusen takk for alle de gode ord inne hos meg.

  Kleeeem fra meg:)

  SvarSlet
 4. Kære Sussi.o)

  Jeg tror bestemt du har været en smuk havfrue i et tidligere liv:o)Flotte, stemningsfulde januarbilleder, du har fået taget. Jeg kender godt det der, med at en tur til havet, eller for mit vedkommende fjorden, kan få triste tanker lidt på afstand. Alene den beroligende lyd af bølgernes brusen er vederkvægende for en lidt forpint sjæl.

  Jeg synes du skal fylde dit hjem med en masse skønne løgvækster og grene til drivning i dine yndlingsvaser.... så skal det nok blive forår i dit hjerte igen:o)

  Varme tanker

  SvarSlet
 5. Rigtig dejlig søndag til dig Sussi :)

  Iben

  SvarSlet
 6. Det är något speciellt med havet, mäktigt och samtidigt rofyllt. Jättefina bilder du tagit.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlet
 7. Tak for de søde kommentarer, de alene, kan få humøret i vejret

  SvarSlet