fredag den 25. februar 2011

God weekend

Jeg og min nye tavle ønsker god weekend, mmmmmm, en skam, at billedet ikke viser den fine grønne farve på vintergækkerne...... fnis, jeg har købt en æske med pastelfarvede kridt, og er gået lidt i barndom :) :) :)

8 kommentarer:

 1. Kære Sussi! Din tavle er flot - og det er dine vintergækker også selvom de ser hvide ud:) Jeg må ikke få sådan en tavle igen, jeg lavede en til børneværelserne for mange år siden og både min mand og de nu voksne børn synes at det fungerede dårligt! hm... Jeg synes de var perfekte og er sikker på at jeg husker bedst, men ok jeg har bøjet mig. Men det ser hamrende godt ud synes jeg.
  Rigtig god kreativ weekend:))

  SvarSlet
 2. Härligt med barnasinne...
  Verkligen fint du har gjort.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvarSlet
 3. Lige over :0) Jeg kan godt skimme det sart grønne på de smukke vintergækker........og snart kan jeg også plukke dem i haven.

  Kastellet du omtaler i et tidligere indlæg er et fantastisk sted fyldt med historiens vingesus. Jeg er så heldig at min mand har sin gang der så det hænder vi får lov at komme med :0)

  SvarSlet
 4. Super tavle!! - Jeg må savle...

  Osse mig, vil lissom dig,

  ha´ tavleting at tegne på - så straks jeg det planere må.

  En lørdag skøn jeg ønsker dig -
  og sender her et knus fra mig!

  Kh den håbløse digter

  SvarSlet
 5. Bedårende siger jeg bare :)

  Knus

  Iben.

  SvarSlet
 6. Fint tecknat! Längtan efter våren ökar för varje dag!
  Eva

  SvarSlet
 7. Man bliver aldrig for gammel til at "lege" - heldigvis.

  SvarSlet
 8. Kære Sussi
  Gå du bare i barndommen, det ser herligt ud og du er god til at tegne... Jeg fik mig en lille tavle i sommer til at hænge på hoveddøren, så gæster kunne se at jeg/vi var hjemme, men bare i haven! det hjalp mig også fra at skulle på posthuset dagen efter for at hente pakker!
  Mange weekendhilsner Lone.g

  SvarSlet