torsdag den 24. februar 2011

Kastellet i København


Der er meget smukt på Kastellet, også om vinteren, og især når solen skinner.


.... og det er en god tanke, at lægge et monument over Danmarks internationale indsats her på stedet, eller ihvertfald et monument for de unge mennesker, der sætter livet på spil, fordi det er deres overbevisning, at de gør en forskel. Vi andre kan  sagtens sige ja eller nej til krig, vi ser det jo kun på TV.
Anlægsarbejdet ser meget voldsomt ud, og det er spændende hvordan det færdige moderne monument kommer til at spille sammen med de gamle fredede bygninger.

3 kommentarer:

 1. Enig, der er smukt på Kastellet - og spændende hvordan det færdige monument kommer til at se ud!!!

  SvarSlet
 2. Der er smukt på kastellet om vinteren, men de grønne volde er det som straks kommer frem på nethinden, når jeg tænker på kastellet. Det er vigtigt med det monument og et godt sted. Men det bliver interessant at se, hvordan det passer ind.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg har aldrig været der, så det er svært at give en reel kommentar.
  I Viborg, der er en gammel garnisionsby, ligger der mange gamle, smukke (militær)bygninger. Også der er der stillet diverse monumenter og anden kunst op rundt omkring. Og ikke altid rammer de lige heldigt. Ofte virker det som om, det er et monument over dem, der lige nu hersker i byen. Eller det var en ''kendt'' kunstner, der har skabt kunstværket!
  Jeg håber, jeres kommer til at falde heldigt ud :-D

  Hav en dejlig dag
  Birgitte

  SvarSlet