søndag den 29. april 2012

Berliner Luft

Efter en lille miniferie i Berlin, kan jeg berette, at foråret er lidt længere fremme dernede, dejligt - så kan man få forår 2 gange..... for lige om lidt kommer solen frem her.
I Berlin var solen fremme.... så det er praktisk med sådan en kurvestrandsofa, hvor man kan hygge sig i skyggen med en lille forfriskning  - midt på Alexanderplatz..
......med udsigt til Fernsehturm. Udsigten, den anden vej - fra tårnet - er også fin ;)))
Der blev også tid til et loppemarked i Tiergarten.... men, puhhhhh, det var så varmt i går, og de ny udsprungne trækroner skyggede ikke så meget..... men klage over sol.... nix
Løsningen er ligefor -  en skyggefuld  plads.....i Biergarten Zollpackhof tæt ved hovedbanegården og derfra .... øv ..... hjem
Lige et sidste glimt af skønne syrener - fra Den Engelske Have i Tiergarten... hvor man kan få rigtig gode kager..... ja, ja, vi spiste og drak jo ikke hele tiden.... men pauser må man ha' - jeg kan godt love at fødderne var trætte hver aften :)

3 kommentarer:

 1. Ååååh Berlin - Hvor ser det bare dejligt ud. Jeg har kun været i Berlin om vinteren. Men måske en forårstur næste år. Trimmelej - trimmelej - at rejse - er skønt.

  Há en dejlig søndag aften.

  SvarSlet
 2. Det ser virkelig ud til at ha´været en rigtig dejlig tur, hyggeligt at vi måtte kigge med :)
  Dejligt at syrenerne også snart springer ud her .. SKØNT:)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det skønt ud. Sådan en tur skulle alle tvangsindlægges til en gang om året.
  Enjoy.

  SvarSlet