onsdag den 18. april 2012

Konen med æg.... jeg mener, jordbær'ne

Jeg skal avle jordbær i år.... til at spise nyplukket lige fra planterne.....og nogen med fløde og sukker.... og nogen som grød (med fløde)....nogen til smoothies..... nogen i lagkage.... nogen til syltetøj til pandekagerne.....og resten i fryseren til det bliver snestorm ...hvor mange kg kan jeg mon regne med at høste - på 6 førsteårsplanter........ :)


HUSK forresten....... ...hvis du vil være med i min Give Away 1. maj, så læg en kommentar på mit indlæg fra den 9.april : http://sussinghurst.blogspot.com/2012/04/give-away.htmlp.s. snyde-baggrunden er lånt fra "Bolig Plus nr. 16"

6 kommentarer:

 1. Åh jeg er nok en mega lyseslukker nu - for førsteårsplanter plejer ikke give så godt synes jeg - vi har som regel 24 førsteårsplanter og 24 andetårsplanter og kan som regel ikke lægge mere end nogle et kilo eller to i fryseren - vi er kun to voksne -

  Jeg kan så til gengæld LEVE af jordbær fra morgen til aften i sæsonnen, men seks førsteårsplanter fylder nok ikke lige din fryser nu og her :-(

  SvarSlet
 2. he he he ... men forventningen om mange jordbær er skøn, og den kan ingen forhåbentlig tage fra dig.

  SvarSlet
 3. he-he... forventningens glæde er jo fantastisk, og det er jeg også sikker på dine jordbær bliver. Måske du skal regne med at lave en prioriteringsliste, - bare lige det første år. God fornøjelse med dem. :o)

  SvarSlet
 4. Hæ hæ forventningens glæde er stor ;-D Men det er skønt med (jordbær)drømme. Der er så mange anvendelses muligheder.
  Krydser fingre for, at du har fået fat i "superplanter", og at vi et rigtigt godt jordbærår ;-D

  SvarSlet
 5. Mon ikke der nok skal blive en god mundsmag allerede i år.
  Jeg har en del planter, men jeg når sjældent at få mere end et par bær, for solsorten står før op end jeg :-)

  SvarSlet
 6. Vild med måden du har arrangeret dig med snyde-baggrund...

  SvarSlet