søndag den 24. juni 2012

24. juni - snart jul


Et halvtårstid til juleaften - så er det på tide med nogen nissebilleder 


7 kommentarer:

 1. Kære Sussi.

  Jeg skulle da lige til at puste mig op i min fulde højde og bredde, men det hjalp da jeg kiggede nærmere og så at det kun var uskyldige havenisser der var på spil... ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Sussi.Ja!nu kan du selv bestemme over din tid.Bliver selv folkepensionist i dag.Og har været på efterløn i 3 år-dejligt.Nyder det rigtig meget.Jette

  SvarSlet
 3. ... nisser - ha-ha den er god med dig, men de er da meget søde. Til gengæld er jeg vild med din klatrehortensia, fantastisk :)

  SvarSlet
 4. Ja, det er da helt klart på tide (siger jeg som en selvfølge - elsker jo jul og har en juleblog ;-)). I går sendte de faktisk julekalender på Ramasjang ;-)

  Dejligt nisse, du har.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 6. Ihh, hvor ser det lækkert ud .... det der´jern fad der ..hmm, vær´du glad for at jeg ikke lige bor i nærheden og havde hang til at hapse ..for det er hapse værdig :) :) :)
  Go´aften til dig

  SvarSlet
 7. Hej Sussi.
  Ej ikke snak om jul vel?... Tak for din kommentar hos mig, og Ja jeg holder åben have i weekenden og det vil være så hyggeligt hvis du kigger forbi.Blogger driller men du kan finde info. på festivalsiden, jeg står under Haven i Asnæs. Håber vi ses.
  Kh Lone

  SvarSlet