lørdag den 23. juni 2012

Midsommer

Midsommer-prinsessen i min have er - efter min mening - klatre Hortensiaen - smuk, duftende og hvid i de lyse aftner - lutter skønhed. Ha' en rigtig dejlig Sct. Hansaften. - her kommer lige nogen flere billeder, jeg kunne ikke bestemme mig til, hvilket et jeg skulle vælge.


9 kommentarer:

 1. Hej. Det er gode billeder alle tre af en smuk plante. Også god aften til dig!

  SvarSlet
 2. Dem er jeg også helt vild med, så yndige og lette, søde billeder.

  Knus

  SvarSlet
 3. Ja den er skøn. Kan godt forstå, at du ikke kunne vælge billede.

  For år tilbage måtte to store lade livet i min have pga. nedtagning af en gammel mur. Men nu er de genindført. Stadig små, men blomstre lidt i år.

  SvarSlet
 4. Klatrehortensiaen er en dejlig plante, men det varer nogle år, inden de bliver rigtig store og får fine blomster. Heldigvis er min også stor nu.

  SvarSlet
 5. Jamen den er altså også yndig så det er fint med mange billeder af den. Jeg venter troligt på at min skal komme op i luften:)

  SvarSlet
 6. Den er så fin og lækker. God weekend

  SvarSlet
 7. Min er stadig lille og uden blomster, så jeg glæder mig til, at den rigtig får fat og kan nyde så smukke og fine blomster, som du viser :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den smuk.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 9. Nu kan jeg ikke huske hvor, men jeg så en blog, hvor klatrehortensiaen havde dannet et grønt rum - sådan ét vil jeg have... Men jeg skal give mig god tid, kan jeg forstå... ;-)

  SvarSlet