onsdag den 14. november 2012

Julemærker

Så kom posten endelig med mine julemærker. Jeg er en stor tilhænger af gammeldags julebreve og kort - det kan godt være at der indholdsmæssigt ikke er de helt store nyheder, især fordi det som regel er mennesker, jeg i forvejen har god kontakt med, som jeg får julebreve fra. Mine egne kort er ved gud heller ikke særlig opfindsomme, men jeg synes at det er så HYGGELIGT at få julepost, og jeg gemmer dem fra år til år.
I min julebog har jeg alle julemærkerne siden 1904..... undtagen 1906 og 1908 - dem har jeg nu købt som nytryk så samlingen kan blive "komplet".

3 kommentarer:

 1. Jeg er ganske enig i, at de hører sig til når man sender julekort. Der er så meget man kan støtte, og dette er virkelig et godt formål.
  Jeg var på posthuset for at sende en pakke til USA, og i den forbindelse solgte postmanden mig et ark med 5 kæmpe store mærker. Dem satte vi på pakken. (han var en god sælger) og det så altså godt ud.
  Vi laver altid vores julekort selv, og det er blevet en tradition.

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også julekort.... Det hører bare til. Sådan er det :-) Det er tanken med dem, og de små personlige ting som man får sagt.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. Jeg har det som dig, synes også at det er en hyggelig tradition at skrive og modtage julekort, men det er der desværre ingen i min familie eller blandt vennerne der synes mere, så det er en døende tradition her:(
  Hvor er det fantastisk at du har så fin en samling julemærker og en god ide at du har kompletteret samlingen nu.

  SvarSlet