onsdag den 7. november 2012

Nemesis

Ingen af mine skiftende "bagboere" igennem de sidste 20 år har været haveinteresserede (måske de første 14 dage, men ellers ikke) så grunden består af græs, som i bedste fald bliver slået en gang imellem - men nu har de fået vilddyr..... og nej, det er desværre ikke et billede af en elefantlort.

Måske er det nemesis fordi jeg i foråret klagede over de stærke farver på mine gule og røde Apeldoorn tulipaner.........det bliver muligvis ikke noget problem til foråret........... 

¤¤#AARRRGGGGHHH¤#  !!!!!!!


Jeg har ellers sat orange, mørkerøde og gul/rød stribede tulipanløg sammen med "de gamle" løg for at "bløde" lidt op på farverne.....ha, det ku'  jeg nok godt have sparet mig. En skam at Kejserkroneløg er så dyre, ellers ville jeg indramme hele haven med dem. Nu, er det klogeste jeg kan gøre nok - at sætte nogen tulipan løg i krukker, hvis jeg vil være sikker på at nyde synet og duften af tulipaner til foråret. 

8 kommentarer:

 1. åh åh... Not goood....

  Håber du finder på noget...

  Knus og go onsdag !!

  SvarSlet
 2. De bor også i vores have..men kan ikke tage livet af dem..de er så søde...:-)
  Heldigvis er det på hundenes del af grunden de opererer, men kan se at bondens marker som omgiver os også er fyldt med muldvarpeskud.

  Men synd for planter og blomster:-(

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Ja det er bestemt ikke dyr man har lyst til at have som naboer. Vi bor på landet og har rigtig mange af slagsen, de kan virkelig ødelægge meget for en, det er nok ikke en trøst, men mosegrise er faktisk værre, da de ud over at grave også gnaver af rødderne.Dem har vi også
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 4. Muldvarpe spiser slet ikke grønt. Mosegriseskud har hul i toppen, hvor muldvarpens sjældent har. (Så kom det alligevel til gavn, alt det P1-lytning.)

  SvarSlet
 5. ÆV!! Jeg føler med dig, så er det alligevel nemmere med snegle;)

  SvarSlet
 6. Hej Øv øv. Det var godt nok synd. Forhåbentlig opdager den ikke alle dine tulipanløg og så kan du stadig få et fantastisk tulipanflor til foråret.

  SvarSlet
 7. Er det nisserne, der er ved at komme frem??????
  Grav en flaske et sykke ned i hullet. Når vinden blæser i flaskehalsen, så hyler det. Og det kan de blinde bæster ikke lide.

  Held og lykke med nisserne :o)

  SvarSlet