søndag den 1. september 2013

Annonce for FISKARS

A N N O N C E

Jeg har fået en gratis beskærer saks af Fiskars..... de vil nok gerne ha' at jeg skriver noget pænt om den her på bloggen. Det kan jeg også sagtens, faktisk havde jeg en saks lige magen til i forvejen... så jeg vidste hvad jeg gik ind til :)
Saksen fungerer udmærket til de ting jeg normalt går rundt og klipper i haven, roser og stauder osv - jeg har ikke udsat den for alt for tykke grene, men den klippede fint de forholdsvis tykke grene på min Hyldebusk. 
Nu er jeg spændt på, om jeg skulle have ventet med beskæringen til foråret, men busken var blevet så høj og jeg gad ikke se på den mere.


HANDS UP  !!!

Jeg er glad for rullegrebet, jeg synes at det er meget behageligt ....og så fulgte der et smart plastiketui med saksen - det kan lige hæftes på forklædet - og så er man bevæbnet (har prøvet at ha' en beskærersaks i lommen, det er ikke nødvendigvis særlig behageligt, hverken for lårbasser eller lomme).
Jeg har gået rundt og følt mig lidt som en cowboy - og øvet mig i at trække blank i en fart - pas på busk og krat - jeg er tungt bevæbnet og jeg har en til hver hånd :)

Fiskars beskrivelse af saksen
Fiskars PowerGear beskæresaks er velegnet til beskæring af roser og mindre opgaver rundt om i haven. Saksen har rullegreb, der følger håndens naturlige bevægelse og gearsystem, som udnytter hele håndens kraft i klippet. Derved reduceres muskelbelastningen med 25 procent.

7 kommentarer:

 1. Farlig cowboypige iført gardengirl outfit.

  SvarSlet
 2. Haha, hands up! Snegle, mosegrise, humleplanter beware! ;-)

  SvarSlet
 3. Dejligt med et ordentligt håndvåben;))

  SvarSlet
 4. "Pas på! Jeg har en Fiskars... og jeg er ikke bange for at bruge den!!"

  Jeg blev altså lidt nysgerrig... Rullegreb og pistolskæfte... Det har jeg godt nok aldrig ejet til min beskærersaks! Må vist lige tjekke min våbentilladelse og kigge lidt nærmere på nærmeste havevåbenbutik!! ;)

  SvarSlet
 5. Det ser da bare sejt ud, så er man klar til hvad som helst!!

  SvarSlet
 6. Hej Sussi.Jeg er den stolte ejer af ikke mindre end tre Fiskars beskærersakse......så jeg er helt klar til alt i haven.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
 7. Det er alfa og omega - å ha noe godt for hånden :)

  SvarSlet