lørdag den 7. september 2013

7-9-13

Mægtig godt havemarked hos Storkenæb i Vedbæk i dag - til alt held 7-9-13 havde de vist ingen dankortterminal, ellers kunne det nemt have været en bekostelig affære - der var mange gode tilbud..... og et par ting fik jeg da med hjem
Bl.a. denne lille smuksak, som jeg har beundret længe (Havegalleriet)

... og gamle hr. Gnav Potter (til venstre) har fået sig en dejlig buttet kone (Havegalleriet)

... og 4 hvide Solhatte, som desværre skal stå og vansmægte uden fuld sol i mit nye bed -  jeg håber det bedste, og har tænkt mig - meget ofte at gå ud og smile til dem - måske hjælper det. Desværre har jeg glemt hvad de hed, jeg må spørge Staudefeen -

Tilføjelse: de hedder White Meditation. Ved købet fik jeg det gode råd, at jeg skulle klippe blomsterne af..... men åh, de er ikke sprunget ud endnu - og jeg skal da liiiiige se dem, før jeg sakser dem.
Guldsmeden i Mindekarret
.... og så var det jo     7-9-13    det dejligste vejr, man kunne ønske sig.

Havemarkedet fortsætter i morgen - tag godt med penge med :)


8 kommentarer:

 1. Hej. Sikke nogle fine indkøb du har gjort og sikke en herlig dag. Her har det også været virkelig fantastisk sommervejr, så jeg har været en del ude i haven.

  SvarSlet
 2. Dejlige ting du har købt, jeg er selv lykkelig ejer af både rabarberpotter og kobbergulvsmede som dine. Havemarkedet var jeg også til først på dagen idag og fik dejlige planter med hjem:)

  SvarSlet
 3. Ihhh hvor ser det fint ud.
  Jeg kunne bare SÅ godt have tænkt mig at være med dér... men det var sikkert også blevet meget meget dyrt. Men vejret har jo været fantastisk til sådan en dag... det er rigtig dejlig for både gæster og udstillere.
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 4. Skønne skønne køb du fik dig gjort....og ja fristelserne er ind imellem store på de skønne plantemarkeder ;0)

  Jeg er sikker på at dine smil vil varme godt om solhattene - jeg har de almindelige hvide "White Swan" på den meste skyggefulde plet i haven og de er trofast kommet igen og igen - så det kan ind i mellem lade sig gøre.

  SvarSlet
 5. Jeg har også været på Havemarkedet i dag og jeg blev fanget af Birgit Reimer´s egen afdeling med storkenæb og der var der dankorbetaling....og så kan du tro at der blev købt ind :o)
  Jeg fik også købt bogen om storkenæb, som en forsinket fødselsdagsgave. Jeg må have flere storkenæb i mit liv og i min have.

  SvarSlet
 6. Hej,
  Jeg var også til marked i Vedbæk i lørdags.
  Som dig kom også en hvid Solhat med hjem udover en masse andre skønheder
  Storkenæb og en Violfrøstjerne.
  Fine køb du har gjort.

  SvarSlet
 7. Tak for det gode råd med at hæve kontanter. Det gjorde jeg og fik da også brugt de fleste af dem.
  Jeg kom også forbi Marlenes stand og fik købt nogle dejlige heucharellaer bl.a.
  Hvor er den fin din lille guldsmed!

  SvarSlet
 8. Og vi tog også dankort :-) Du har fået navnet på solhatten på fbsiden; White Meditation.

  Jeg er dog lidt ærgerlig over, at jeg ikke fik hilst på dig igen!! Jeg aner ikke, hvordan du ser ud. Jeg genkendte mange bloggere - hvor var det dejligt at møde dem.

  Tak for besøget :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet