søndag den 22. september 2013

Det hvide bed - bedet under Paradisæbletræet

OPDATERING vedrørende mit nye øje-bed under paradisæbletræet - skønt bedet ikke får så meget sol, har jeg alligevel insisteret på at plante blomster, som jeg længe har ønsket mig - bl.a. hvid Solhat og Hydrangea (som blomstrer på de nye skud) - jeg har suppleret med hvid Sankthansurt, et par kugler buskbom, lammeører og hvidbroget Hosta, pinseliljeløg - samt pga af efteråret, en enkelt hvid Lyng i hvert bed ..... det giver sig selv, at jeg nu har døbt bedet "Det Hvide Bed" - med tilføjelsen "bedet under paradisæbletræet" - af hensyn til overgartneren, der vist nok synes, at det med at give bedene navne er lidt prætentiøst   :)  .....  nu håber jeg at planterne vil trives, selvom de ikke får optimale betingelser - og som tidligere nævnt - jeg går ud og solskins-smiler en hel del til planterne.
Hydrangea Pan.,  Candle Light

11 kommentarer:

 1. Det ser rigtigt fint ud, jeg er vild med de bløde linjer du har i bedet.
  Efter årshilsner fra Linda

  SvarSlet
 2. Det er altså ikke tosset, det arrangement du har lavet der.
  Kan fint forestille mig det når det er vokset godt til.
  Der bliver godt at sidde.

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at blive rigtig fint.
  Placeringen ser da hyggeligt ved siden af træet og de hvide møbler.
  Så må du jo "nurse" det lidt for at få det til at trives.

  Venlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 4. tjaaaa !! hvorfor ikke !! det ser da godt ud :)

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg synes også, det ser rigtig godt ud. Meget flot struktur og nogle gode planter, du har valgt. Det er jo rigtig prof!

  SvarSlet
 6. Hej Sussi.Lidt ærgeligt at du ikke kunne komme til plantemarkedet i Lyngby.Men flot bed du har lavet.....elsker at lave nye bede.Men manden synes vist at vi har lavet rigeligt med bede desidste 1½ år......7stk.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 7. Det er blevet et fint bed og jeg er sikker på at planterne vil trives godt. Jeg har både purpursolhatte og hydrangea stående i mit skyggebed og de trives.

  SvarSlet
 8. Det er da blevet supergodt, og det bliver endnu bedre når planterne lige breder sig lidt. Jeg tror da de vil trives der, så skygget ser der heller ikke ud.

  SvarSlet
 9. Det ser rigtig fint ud med de runde linjer :-)

  SvarSlet
 10. Det ser rigtig godt ud.
  Fine billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet