fredag den 22. oktober 2010

Høg over høg

Vi har fået en ny gæst i haven, jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes om den. Det er en smuk fugl, og den skal jo også have mad, men det føles lidt som om vi lokker småfuglene i baghold, når vi fodrer dem i haven, velvidende at denne krabat og hans venner har opdaget fidusen, og set hvor der er let bytte.

Det går lidt bedre med min sorte "tamfugl", den bliver siddende hvor jeg har sat den, og gør ikke noget som helst - god fugl !
A pro pos fugle, se så disse majestætiske fugle, "skudt" i Tivoli sidste fredag, flotte, men for store til min lille have, og så skriger de så skrækkeligt. Det var sjovt at se dem spadsere rundt i Tivoli mellem de mange mennesker. De var meget interesseret i en lille bitte flyvende legetøjshelikopter, som blev demonstreret af en sælger, jeg er sikker på, at de troede, at det var et stort lækkert insekt, Påfulgehannen tog tilløb til at fange kræet, godt det ikke lykkedes for ham, jeg tror ikke, at den ville have bekommet ham vel :-)

5 kommentarer:

  1. Du har ret, en smuk fugl som skal have mad men den må ikke spise vores småfugle..:)
    Jeg har det på samme måde med vores tilløber-kat,som får alt det den kan spise herinde. Aligevel har den taget et par fugle. Ikke fordi den spiser den, men for jagten skyld.
    Der er masser af mus den kan tage her på landet..:-)
    Din tamfugl er da en flot herre..)
    Og ja er det ikke fantastisk med påfuglene i Tivoli.

    Rigtig god weekend fra Lisbeth

    SvarSlet
  2. Oj, det var en "spännande" fjädergäst i din trädgård, men lite otäckt förstås att inte veta om de mindre fåglarna skall överleva dagen...!

    Påfåglar tycker jag däremot mycket om, och de är symbolen för vår lilla by och brukar ses promenera fritt längs gatorna här, innan de går "hem" till slottsträdgården där de bor.

    Önskar dig en trevlig helg!
    Helena, The Swenglish Home

    SvarSlet
  3. Vilken vackert gäst men synd om han skrämmer småfåglarna.
    Ha det gott
    Annika

    SvarSlet
  4. Ha, ha, ja de fula, även om de fula är vackra, men jag gillar inte såna hökar även om ska ju också ha mat men man värnar mer om de små, din svarta "fula" där var läcker:) Mari.

    SvarSlet
  5. Tänk att du fått en jaktfågel i trädgården, och ett bra foto fick du också på honom. Din svarta fågel bland pumporna var fin, en sån skulle jag vilja ha till halloween. Och så ståtliga påfåglar ni har på Tivoli, dom är riktigt vackra.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlet