søndag den 10. april 2011

Dejligt, dejligt forårsvejr - og det kan bare blive ved, jeg HAR købt forårstøjet.... MASAI nu igen, og hvorfor så det, jooooeee jeg har været iklædt MASAI tunikaer og tykke leggings hele vinteren, og det har min krop på det frækkeste, og ganske ubemærket udnyttet til at ekspandere..... så nu KAN jeg kun passe MASAI.... jeg har været ude og spadsere en rask tur, men jeg er bange for at det ikke er helt nok.
Vi har hyacinter over det hele i haven, det skyldes at jeg hvert år planter de hyacinter v i har købt i vinteres løb. Jeg planter dem så snart jeg kan se, at der er en ledig plads - men der er snart ikke flere pladser, og overgartneren brokker sig over at der er løg over det hele. Men hvad skal jeg gøre, jeg kan da ikke nænne at smide løgene ud.

10 kommentarer:

 1. Sødt forårstøj Sussi, men skoene er vildt seje :)..jeg kan godt forstå at du ikke kan nænne og smide løgene ud, dejlige billeder :)
  Go´aften

  Iben

  SvarSlet
 2. Flot forårstøj! Du blir' da en sej forårsquinde!
  Synes heller ikke løg skal smides ud, finder også alle mulige
  steder, at putte dem ned.
  Vi har et grusfortov og det er nu halvt fyldt med krokus, ser da herligt ud!
  Det er nu ikke noget jeg har bestemt, men noget de gør af sig selv.
  Men jeg synes nu det er en fin velkomst at få, når man kommer hjem!
  Go aften også herfra

  SvarSlet
 3. Jättefina tunikor, blå-vitt är fint på våren. Kan tänka mig hur fint det är hos dig med alla blommande hyacinter, här har det precis börjat med vårblomningen.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlet
 4. Super fine forårsindkøb fra Masai - og så fint hængt op med svensk blomsterkrans til håret og det hele... og seje sutter !!

  Knus knus

  SvarSlet
 5. Har også en del tøj fra MASAI. Er bare så dejligt at gå i - og så kan jeg altid passe en størrelse mindre end de andre mærker - og det gør jo nok også et eller andet.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 6. Jeg er absolut også til MASAI tøj. Det er meget afslappende og behageligt at have på :-)

  SvarSlet
 7. Jeg synes, at jeg kender det med ekspansionen... Måske skulle jeg anskaffe mig nogle heldækkende tunikaer - eller kaste mig ud i en rask slankekur. Det sidste er bare så k-e-d-e-l-i-g-t! ;-)

  SvarSlet
 8. Vilka fina kläder!!!

  Hoppas ni också haft en underbart solig dag med en massa vårblomster!

  Kram Mariette

  SvarSlet
 9. Snygga tunikor, Masai gör snygga kläder så som så många andra Danska märken jag är stort fan av danska kläder :) Härliga Hyacinter med, vårliga och vackra. Kram Katta

  SvarSlet
 10. Masai er en lækkerbidsken. Noa Noa er også en yndling.
  De siger i tv at der kommer sol fra imorgen igen... jeg håber, for jeg har købt nye sko og frække støvler. På nettet! Fordi vejret har været så dårligt i dag. Og min mand er på forretningsrejse i Vietnam. Med 36 grader!!!

  Godt med en brændeovn :-)
  Hygge

  SvarSlet