lørdag den 23. april 2011

Kaffe-The hus i forårssol.


Jamen, sådan et skønt vejr vi har haft i denne påske, det er blevet til adskillige kopper ude-kaffe. Mit lille Thehus har taget navneforandring til Det lille kaffehus, jeg har nemlig fundet en ordentlig Mother af en pyntekaffekande på BrocantebySusannes loppemarked. Desværre bliver der nok lidt luftigt i Kaffehuset, begge slyngroserne, den gamle kaprifolium og min 13 årige blåregn ser ganske tørre ud.....åh, bare de måske er lidt sent på den - den blåregn var så længe om at begynde at blomstre, og jeg orker næsten ikke at begynde forfra.....håber, håber, håber

8 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig at de har fået lavet sådan et kaffehus, det er rionet den er lavet, er det ikke ? min kollega i Forretningen har også sådan et, og der gror der bla. Tobakspipeplanten op ad, smadderflot, men jeg kan også sagtens forestille mig hvor smukt det er med blåregnen :)
  Super hyggelig kaffekande :) :) :)
  Knus
  Iben

  SvarSlet
 2. jo det er rionet, men vi har købt det færdigt i samlesæt for 13 år siden, og klatreplanterne blev sat dengang, men hvis 4 af dem har givet op i år, så bliver jeg sørme ked af det - især over Albertinerosen, som plejer at blomstre helt overdådig, og over ming blåregn, som jeg var så glad for. Vinteren må have været værre end jeg troede.

  SvarSlet
 3. Håber meget for dig,at dine planter bare er sent på den. Desværre har vinteren været frygtelig hård ved rigtig mange planter.

  Næsten alle mine heber gik til i fosten, det samme gjorde klokkelyngene, så det var en ærgerlig omgamg med trillebøren, da de skulle hives op.
  Flere af mine rhododendroner har også frostskader.
  Krydser fingre for at du har været heldigere med dine planter.

  SvarSlet
 4. Jeg har et par døde roser, der skal fjernes, og flere af mine stauder er også forsvundet. Heldigvis er blåregnen begyndt at vise blomster, så jeg håber for dig at din også kommer i gang.

  SvarSlet
 5. Fantastisk kaffekande !!!!

  SvarSlet
 6. Mine roser har også lidt hårdt i vinter. Sidste vinter tog også et par stykker. Det er rigtig surt. Jeg håber, at dine bare er sent på den.
  Skøn kaffekanne :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 7. Det ser skønt ud med den kaffekande!

  SvarSlet
 8. Det ser vel nok romantisk ud :-)

  SvarSlet