søndag den 1. juli 2012

Åben have hos Krea-pigen (ingen krampe)

På havebesøg hos Lone ( Krea-krampen) idag - solen skinnede og haven og landskabet omkring (som Lone så dygtigt har forstået at inddrage i haven) strålede. Vi var meget begejstrede for den store have med de mange små finurligheder, huler og hemmelige stier - (og Lykkefund, gisp!) Godt vi lagde vejen forbi. Jeg har ikke så mange billeder fra haven - der var ellers nok at se på, men Lone gør det alligevel også meget bedre på sin egen blog
... og så lige et billede af ham her, som tydeligvis var bange for at få for meget sol - man kan heller ikke være for forsigtig :) :) Desværre har jeg ikke noget billede af Knold, ham må i se på Lones blog Krea-krampen.http://krea-krampen.blogspot.dk/2010/09/knold.html
Tak til Lone for den flotte Tour de Jardin - og undskyld til de andre gæster, at vi bare lagde beslag på dig :)

6 kommentarer:

 1. Hvor fint. Især den lille fyr under parasollen.
  Tak for kommentar på bloggen. Du er ALTID velkommen. Og emaljebaljen er med blomster - for din skyld :o)

  Klem

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at I har haft mulighed for at hilse på hinanden i denne dejlige have, - og vejret var med jer alle :o)

  SvarSlet
 3. Hej. Hvor hyggeligt at I har været på havebesøg. Og tak fordi vi må kigge lidt med. Det er jo altid spændende og inspirerende at se hvordan andre gør. Den lille parasol er rigtig sjov.

  SvarSlet
 4. Hej Sussi.
  Ja tak for besøget. Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig og din overgartner :-)
  Jeg var godt træt i går aftes og kunne mærke at snakketøjet havde kørt på fuld power hele dagen, så jeg fik vist snakket med alle dem der ville.
  Kh Lone

  SvarSlet
 5. Altid spændende at se andres haver.
  Dit sidste billede er sjov.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 6. Det var godt at vejret var med jer på denne tur så I rigtig kunne nyde Lones have, den er så skøn og der er så meget at se på og så mange dejlige steder at sidde. Heldigvis har jeg set haven 2 gange for da jeg var der i forrige weekend var det ret koldt så det blev en hurtigrunde.

  SvarSlet