søndag den 29. juli 2012

Trusler om skilsmisse
10/8 - nu med udsprungne blomster

sig så ikke at trusler ikke virker - hverken Solhatten, Dagliljen eller Yuccaen har været særlig samarbejdsvillige  - og sidste år fik de, hver for sig, besked på - at hvis ikke der skete noget på blomsterfronten, så måtte vores veje skilles.
Heldigvis behøver jeg ikke flytte fra haven - alle 3 planter har/har haft masser af blomster  - så jo jo - et borgerligt ord med på vejen virker skam.

10 kommentarer:

 1. Jag ska gå ut direkt och säga det till mina stockrosor som inte vill blomma, på dina hjälpte det bra. Vackra blommor.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlet
 2. hmmm... jeg har en vin som jeg taler nogle meget borgerlige ord med, men syntes nu ikke helt det virker så godt som hos dig. Måske du kunne komme forbi og med fast og myndig stemme fortælle den hvordan stængerne står...!?? ;o)

  SvarSlet
 3. Hej. Hmm det ser ud til at virke, de er langt mere fremme end her hos mig, hvor de stadigvæk er i knop. Måske tager de tingene lidt for givet!

  SvarSlet
 4. Ja, jeg kender også til skuffelsen over at en blomstringssæson bliver sprunget over.
  Jeg har tidligere advaret nogen af mine planter om at de nok ville blive flyttet til et andet bed og andre partnere, hvis ikke de viste hele herligheden snarest. Jeg har endnu ikke truet dem med at de ville blive sendt til en anden have, men det er jo godt at have dit "våben" i baghånden.
  Min Yucca hører i hvertfald ikke ordentligt efter :o)

  SvarSlet
 5. *smil*

  Fine er de i hvert fald...

  og fine vimpler på tehusets tag
  *knus*

  SvarSlet
 6. Hi hi det kunne være man skulle prøve det overfor mine Clematis. De vil godt nok ikke andet end visne :) Til gengæld tror jeg der er nogen, der skælder ud på ukrudtet. Det er da vildt som det gror :)

  Mange havehilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 7. OK.. Så passer det måske, hvad man ind imellem hører, at man skal tale med sine blomster hvis de skal gro....
  Heldig det lykkedes for dig at de kommer med blomster.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 8. Måske jeg skulle stille græsslåmaskinen ved de blomster, der ikke blomstrer meget i år?!
  Jeg havde høns engang, og en periode kom der ikke så mange æg. Så stillede vi øksen ved lågen ind til dem.Det hjalp!

  God mandag

  SvarSlet
 9. Ja trusler virker heldigvis engang imellem. Som bonusinfo (også til Berit) kan jeg fortælle at Yucca holder af sol og grusblandet jord, siden min fik det for 15 år siden har den blomstret hver sommer.

  SvarSlet
 10. PIST... har en besked til dig... sommeren er på vej!

  Klem

  SvarSlet