onsdag den 22. september 2010

Penthouse med egen tagterrasse til salgSønnen skal flytte, og han skal sælge den skønne lejlighed han bor i nu. Lejligheden ligger et stenkast fra Rådhuspladsen i København og til lejligheden hører en pragtfuld terrasse i 4. sals højde - beskytte mod indblik fra alle sider, men alligevel med en fantastisk udsigt. Jeg synes, at jeg vil vise nogle billeder derfra - mens der endnu er tid.Plads til masser af skønne blomster - selvom det er midt i byen. Hyggeligt, også en regnvejrsdag, hvor vandet plasker ud af munden på dragen, og skulle beholderen løbe over, så pyt - det løber ned på taget under brædderne og videre ned i tagrenden.

Der er vinduer i hele stuens bredde, så man rigtig kan nyde synet af blomsterne. Og udsigten fra terrassen er der som sagt ikke noget i vejen med.

Vi kommer til at savne, at kunne sidde i solen på terrassen og drikke kaffe når vi besøger sønnen i staden - men vi håber, at hans nye bolig bliver lige så skøn, og at salget går hurtigt og godt, når det nu skal være.

Home sag 148B4337

6 kommentarer:

 1. Ohh och ohh och ohhh får man komma och fota?
  Det var det finaste jag settt på länge.
  Nej men skall han flytta??
  Oj oj vad hjärtat slår.

  Mejla gärna mig din mejladress.
  annika@naturligating.se

  Annika

  SvarSlet
 2. Kære Annika, jeg giver hermed din besked videre til sønnen :)

  SvarSlet
 3. Hold da helt op for en oase - og så midt i København. Den kan da ikke tage så lang tid at sælge:) Forstår godt at I vil savne den terasse. Held og lykke med salget til din søn! Knus; Heidi

  SvarSlet
 4. Men ska han flytta från den fina lägenheten? En sån terass och så centralt i stan. Ett härligt ställe han bott på, förstår att ni kommer och sakna detta.
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvarSlet
 5. Årh hvor ser den terrasse skøn ud- hvor kan man mon købe det skønne kar? jo jeg tror at der også bliver dejligt i hans nye bolig:)

  SvarSlet
 6. Det ser fantastisk dejligt ud. Kunne unde min ældste søn dette sted, men jeg tror næppe, at økonomien kan klare dette. Det skal nok hurtigt blive solgt. Held og lykke til sønnen med det nye og salget her.

  SvarSlet