fredag den 14. oktober 2011

Binderi hos Frk. Iberis II
ja, ja, hårdt presset (hi hi) viser jeg så mit træ og min bladkrans, som er Made in Middelfart under frk. Iberis'  venlige supervision....det er meningen at de orange bladrosetter skal krølle sammen og ligne små blomster - de andre kursister brugte tørrede blade til deres kranse, og det så virkelig godt ud, det må jeg prøve herhjemme. Uanset resultatet, så var det en smadder hyggelig søndag på Fyn. Tak til Iben  ***

5 kommentarer:

 1. Hej,
  kikar in här i din fina blogg :-) Så vacker krans och rolig idé att få höstlöv att likna blommor. Det måste jag försöka mig på nån gång!

  /Annika

  SvarSlet
 2. Hov-hov... hvad er det for et snydetrick med at lægge flere indlæg oven i hinanden, jeg var jo lige ved at "misse" dit binderi!!
  Og så jeg jo slet ikke den rette til at kommenterer på husflid, for jeg havde aldrig fået det der fnuller op og ligne et træ eller fået en krans der var rund, - så jeg kan kun sige at du får et STORT 5-tal fra mig :o)
  Tak fordi vi måtte kigge over skulderen!

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med dit træ og jeg er sikker på at kransens rosetter bliver flotte når de krøller op - det må være svært at binde af tørre blade? Jeg Vil simpelthen lave sådan et træ og igår fandt jeg et sted med masser af pudemos så idag skal jeg have en stor pose med i skoven så jeg kan samle:)

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle super fine sager :) billederne er vildt flotte :)
  Rigtig go´weekend Sussi.

  SvarSlet
 5. BEAUTIFUL HARVES AND BEAUTIFUL BLOG...XO SANDRA FROM CALIFORNIA USA.

  SvarSlet