søndag den 30. oktober 2011

Uhyggelig hygge

I morgen er det vel så Halloween, eller Alle Helgenes Aften, jeg har ikke tid til at blogge i morgen, så her er mit alleruhyggeligste billede .......uhhhhhhhhhh!

Jeg ved egentlig ikke hvad jeg tænkte på da jeg købte dette gamle marmorkors, det minder lidt for meget om en gravudsmykning til at være sådan alment dekorativt, og hvis man placerer det i haven, vil gæster sikkert spørge om vi har haft hund, og om det er dér hunden er begravet (thø hø). Er der andre end mig, der af og til får købt ind med hovedet under armen (thø hø - huuuuhhhh !!!)

6 kommentarer:

 1. Hallo- hviiin - har ikke helt fået taget i mig endnu. Men hvis det havde skulle sådan et kors da bruges!!! Det hænder jeg får købt nogle ting, som får lov til at ligge og samle støv... hm... måske man skulle give sig selv en udfordring at få brugt sådanne ting på en sjov måde her til jul?

  SvarSlet
 2. korset er da helt fino! også "fuglen". God søndag aften Anne Gine

  SvarSlet
 3. Ja, du er bestemt ikke den eneste :) der køber tilsyneladende "ubrugelige" ting.

  SvarSlet
 4. Hejsa!
  Jeg er da VILD med det kors! Måske ikke lige under det store træ i haven, fordi ALLE vil antage at der ligger yndlingskaninen eller Hunni, men ellers MEGA dekorativt :-)
  Kh Katinka

  SvarSlet
 5. Det er da ihvertfald et perfekt Halloween-kors, og kragen er også skøn :-)

  SvarSlet
 6. Godt billede :-)

  Ja, det kender alle nok til - specielt kvinder ;-) Jeg har da en del (meget dyre) støvler, der ligger og sover sødt i mit garderobeskab ;-)

  SvarSlet