tirsdag den 18. oktober 2011

Pepino du'r en dejlig mus, men ta' og løb din vej


Æblehøsten er i hus, ja, det vil sige hus og hus - æblerne skulle have været opbevaret i vores udhus - men dér bor en mus, som vi fodre med rosiner i fire musefælder. Vi håber, at den bliver så fed og tryg - at den en skønne dag glemmer at flytte sig, når fælden klapper. Men indtil nu, så kan man - hvis man lytter godt efter, når man skal hente sin cykel - høre en ganske lav men umiskendelig muselatter: "Yuhmmmmiii, lækre rosiner, det er mere end en lille mus turde håb på, hi hi hi" - Åh, Pipino, du'r en dejlig mus, men ta' og løb din vej.

12 kommentarer:

 1. Sikke dog en smuk høst du har dig der.
  Pepino lyder som en meget klog og meget humoristisk lille mus, bare du nu ikke kommer til at savne ham hvis han ryger i fælden... men så kan du jo trøste dig med alle hans familiemedlemmer, som sikkert også har hørt om et dejligt, lunt foderhus. ;o)

  SvarSlet
 2. Superskønne billeder :-)
  Håber ikke musen kommer til at lege med jer alt for længe ;-)

  SvarSlet
 3. Lækre æbler :)

  Den kloge narrer jo som bekendt den mindre kloge, så når du nu har fået fodret musen helt op, så klapper fælden ganske bestemt...

  SvarSlet
 4. Möss är kloka har jag hört, de lär sig att pilla loss russinen för de är inte sega nog. Prova kläm på en bit mandel, så har du nog den lilla rackaren snart. Så vackra äpplen, ser ut som Ingrid Marie?
  Fick alltid med mig den sorten från Sönderjylland när min far levde.
  Kram Pia

  SvarSlet
 5. Pepino jeg er trett av deg din lille frekke mus...på min bekostning lever du hver dag i sus og dus...du tar min ost...du tar mitt brød og alt som jeg vil ha og etterpå så ler vi bare av deg ha..ha..ha...den sangen e kjent i Norge også...hihi...håpe den går i fella snart sånn at eplan får være i fred :o) Tus`n takk for koselig kommentar på bloggen min...det varme !! Ja,fjell har vi nok av rundt oss her i Norge og syns dæ e fint når toppan får melisdryss på seg :o) Tøflan/sokkan e utrolig varme og gode siden de er strikka med raggsokkegarn...holder på med et par i lilla nå til lillepia på 13 siden ho e Justin Bieberfan...hihi...trur eg skal strikke sånne å gi i julegave...billig og lækkert og ænkle og strikke:o) Håpe du har en flott høst i Danmark...klem fra Vintagepia :o)

  SvarSlet
 6. Uhmmm, jeg synes at det ligner Ingrid Marie?
  Pepino hygger sig tydeligvis inde i udhuset, pas på han ikke henter hele sin familie:O)

  SvarSlet
 7. Skøn høst af æbler - prøv med mel på musefælden, det har jeg haft held med!

  SvarSlet
 8. Den eneste mus jeg har, efterlader ganske store fodaftryk når den har været i slikskuffen, og den tager sig af og til et glas mælk til! - dog uden at sætte glasset ned i opvaskemaskinen...

  SvarSlet
 9. Det ser fantastisk dejligt ud :)

  Flere af sådanne dage :)

  Knus

  Iben

  SvarSlet
 10. Jeg kan meddele at Pepino er afgået ved døden, rosinerne var urørte i dag.

  SvarSlet
 11. Det ser da bare vanvittigt godt ud - man kan vist kun blive i godt humør af sådan en dag og opstilling :-)

  SvarSlet