torsdag den 1. september 2011

Aurikel hat


Så har nogen af Auriklerne fået hat på......så må vi se om jeg får problemer med råd, der er udluftning i toppen, men måske er det ikke nok.


Jeg har tømt mit Aurikel Teater - (billedet herover, er fra i sommers - inden teatret blev malet, og auriklerne blev delt) Jeg er bange for at planterne ikke kan overvintre i potterne, selvom jeg havde tænkt mig at sætte dem ind i drivhuset.
så nu har jeg plantet dem ud i haven, men nogen af planterne har ligesom en grå belægning, og de er vist ikke så glade for at få alt for meget vand ovenfra - jeg har derfor "sendt bud efter" nogen plastik vækstpotter, som jeg har tænkt mig at smække over hovedet på planterne, for at skåne dem her i vinter - spændende om den taktik duer.

7 kommentarer:

 1. Det där är jättefina blommor, jag hade en i våras. Jag har också grävt ner den, ska bli roligt och se om den klarar vintern.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlet
 2. Flotte er de ihvertfald og spændende om projektet lykkedes ;o)
  Rigtig god søndag aften - klem Tina

  SvarSlet
 3. Jeg krydser finger for, at de klare sig selv om vi har alt den regn.

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er så begejstret for aurikler; smukke, smukke blomster, men jeg aner ikke, hvordan de skal passes. Jeg håber, at dine overlever alt det våde vejr.

  Hvor ser der spændende ud i Anne Justs have; den vil jeg så gerne se. Forhåbentlig bliver der mulighed for det næste år. :-)

  SvarSlet
 5. Kan de få luft under hatten? Ellers kan råd være et stort problem. De er ellers fine, så jeg håber da de overlever og måske kan komme op i teatret igen!

  SvarSlet
 6. Smukke Aurikler. Håber de klarer vinteren.
  Jeg kan bare ikke få Aurikler til at gro. Vi har sandjord, så måske derfor. Rigtig træls for der findes så mange smukke.

  SvarSlet
 7. Tak for din hilsen til min søn. Han er blevet fejret i 3 dage, så det er næsten som at være kongelig.

  Det ser spændende ud med glashatte. Skal de stå under dem i vinter??

  SvarSlet