fredag den 9. september 2011

WANTED Tivoli - tulipaner

Jeg havde jo planer om at forsøge at lave mig et lille bed (i en stor murebalje) som det jeg så i foråret i Tivoli - Tulipaner og Akelejer i matchende farver lyserøde, lidt over i laks, to forskellige sorter, tror jeg. Men jeg kan ikke helt finde tulipaner der ligner....... er der mon nogen i blog-land som har et bud på hvad skønhederne hedder.

7 kommentarer:

 1. Uh, det er svært, de ser jo heller ikke helt ny-udsprungne ud - og det gør de fleste billeder. Måske Menton, tror dog at den er lidt for lys. Kig evt. hos eurobulb.nl, de har mange og god kvalitet, køber selv der. De hjælper også gerne, så du kunne jo evt. sende billedet til dem.

  Eller har du set dette http://www.tivoli.dk/composite-9232.htm. Skal selv til Helmig koncert præcis der, så jeg kommer nok lidt tidligere. Jeg elsker virkelig Maureen Double. Men der kan man tale med dem, der har ansvaret for tulipanerne.Måske kan de opklare?

  Det blev en lang snak, beklager :)

  SvarSlet
 2. Ups, link fra sidste år - dette er korrekt http://www.tivoli.dk/composite-5920.htm?id=9F2902AD3945D784C12577BC00421929

  Står desværre ikke noget om hjælp til sorter denne gang. Beklager....

  SvarSlet
 3. Super finta men jag vet inte vad det heter.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvarSlet
 4. Ingen hjælp om tulipaner her fra - men jeg lover til gengæld at gå med i Tivoli rigtigt mange gange for at opklare alle de blomstermysterier du kan finde ,;o))

  De kærligste hilsener og knus

  God weekend til jer

  SvarSlet
 5. Ingen hjælp herfra, men bare et ønske om en dejlig søndag. ;)
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke hjælpe, men dit billede er smukt.

  SvarSlet