tirsdag den 20. september 2011

Alene hjemme

Hvad ville du foretage dig, hvis du lige pludselig havde foræret dig selv en fridag, og var helt alene hjemme. Jeg har dovnet, pillet lidt i haven, pottet nogen echeveria, som skal ind i drivhuset, spist stærk ost (og hvid chokolade) i drivhuset og indkøbt og læst et upassende magasin (det var ikke indholdet i magasinet der var upassende, men muligvis årstiden)

10 kommentarer:

 1. Så ville jeg helt sikkert starte med at køre i byen efter alt muligt guf, som vi aldrig har i huset ( af gode grunde).

  Efter lidt roden rundt i haven, ville jeg og mit guf sætte os i sofaen med pc´en og surfe rundt og opleve alverdens mærkværdigheder.

  Juleblade er altid velkomne, så jeg forstår dig. Den stærke ost får du for dig selv :)

  SvarSlet
 2. Det ser meget hyggeligt ud, og det er vel fint nok at være på forkant med juleideerne. Inden vi ser os om, er det jo tid til at lave juledekorationer, kranse og andet pynt.

  Fridage går som regel med at nusse rundt i hus og have. Ind imellem kan jeg somend også sidde og læse i en bog en hel god lang dag :-)

  SvarSlet
 3. Ihh hvor du hygger, dejligt :)

  Juleblade er dejlige og sidde og drømme over, vi skal jo forberede os , Ikke sandt :) så det kan begynde og pible og glimre oppe i hovedet !!!!!!!! :) :) :)

  SvarSlet
 4. Hi hi lyder som en dejlig dag

  Jeg har pyntet op i efterårsfarver med lidt glimmer og naturting... lidt forskud på julen... billerder må vente, for min private pc er gået i selvsving og vil ingen koder genkende og acceptere... *SUK*

  Knus

  SvarSlet
 5. Lyder skønt med tid til sig selv - det har jeg alt for sjældent ;o)

  Men jeg ville nok lave mig en god kop (måske kande) te og læse i nogle boligbøger eller se en god film. Hvis jeg da ellers kan holde mig fra min shop - jeg kunne også finde på at tage produktbilleder og andet - jeg kan bare ikke lade være ;o)
  Men en god kage eller et godt stykke chokolade ville absolut også skulle til for at gøre dagen fuldendt ;o)
  Klem Tina

  SvarSlet
 6. Ligesom Tina vil jeg nok have svært ved at holde fingrene fra min netshop, men bortset derfra vil jeg gå en lang tur, komme hjem med noget godt til kaffen, læse bøger, koge æblegrød (huset dufter så dejligt bagefter), lytte til musik, snakke med fuglene, og... en hel masse andet... ;-)

  SvarSlet
 7. Ej hvor hyggeligt. :-) Jeg så godt magasinet i dag, og var også fritet til at købe det. :-)
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 8. Havde jeg en helt fridag for mig selv, og hvis vejret tillader dette så kravlede jeg nok rundt ude i haven, og derefter en go' kop kaffe og læse lidt i havebøgerne :)

  SvarSlet
 9. Når katten er ude, så danser musen på bordet....

  Jeg er alene det meste af i næste uge. Kommer du forbi???

  Hyg dig - og nyd det

  SvarSlet
 10. Dejligt med en fridag :-)

  Er bladet JULEN allerede udkommet? Det må jeg få købt - jeg er nemlig også en af dem, der tænker på jul allerede nu (sælger gammelt julepynt og elsker julen). Jeg har det blad fra alle årene, det har været på markedet.

  Kh. Marlene

  SvarSlet