lørdag den 17. september 2011

Mysterier


 
Mysterier, jeg har plantet fire forskellige Georginer i en stor murebalje, og de er vokset op til store og flotte planter - meeeen hvor er den lyserøde og hvor er den lavendelfarvede, og hvorfor er der en hvid..... hmmmm, man kan vist ikke være helt sikker på at billedet på poserne svarer til indholdet.


 Mysteriet med toiletterne er opklaret, en af mine kollegers søde frue har klippet i den lokale avis, og heraf kan man læse at kummerne er en 30 års fødselsdagshilsen. Når jeg ser de store olietønder med subtile, eller nogen gange ret direkte, påskrifter som vennerne ofte opstiller til pebersvendene, kan jeg ikke lade være med at tænke : gid de dog havde brugt al deres opfindsomhed, humor, flid og penge på en gave som ville være til glæde for pebersvenden/møen ... Ak, jeg er nok bare en sur gammel mutter der ikke har så meget humor, jeg fniste f.eks. kun ganske lidt da jeg så ovenstående lokummer.

11 kommentarer:

 1. Det var da en original idé :-)
  God humor!!

  Vedr. kaffe, så kender jeg det godt... hvem skal lave den næste kande?! Men, der er jo kun mig her! Og når min mand er hjemme, så skal jeg spørge pænt, så fister han ud og lave kaffen!

  Jeg vil prøve det med the'en :-)

  God weekend

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig helt forstået olie-tønde-princippet fordi man bliver 30, og skal jeg sige noget positivt om toilet-alléen, kan det jo kun være at den trods alt er anderledes... Når man så læser at manden er VVS'er giver det jo en smule mening og er trods alt bedre end hvis manden var "på skid'eren"... (undskyld ordvalget)
  mange hilsner fra gamle, visne mutter friis ;o)

  SvarSlet
 3. .... ja jeg *smiler* - det var da gennemtænkt humor til en vvs-mand ;0)

  Nej desværre så snyder poserne med geoginer ofte....men den mørke er nu også smuk selv om den ikke var som forventet :0(

  Dorthe

  SvarSlet
 4. Jeg glemte jo helt at kommenterer på dahlia'erne... Jeg har også fået en variant, hvor jeg tænkte "hvor kom den lige fra...?", men når man har stået med alle knoldene og de falder fra hinanden kan man måske godt forstå at nogle af dem falder over i naboens pose, - selv om det er lidt irriterende...
  (Øv hvor er hun dog vissen og muggen hende fru friis)

  SvarSlet
 5. Herligt billede med den allé *fnis*
  Dén var da ny... og omend også skør (ligesom olietønder).
  Jeg så også ét i forrige weekend..... et toilet stillet ved fordøren - iplantet masser af blomster. Også til ære for en fødselar.
  Ja - underligt med blomsterne, men er det ikke ofte sådan? Jeg har jo også 2 store krukker fyldt med hvide påskeliljer - som sørme ligner lyserøde tulipaner.
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 6. Jeg forstår nu ikke helt den humor med olietønder og andre tønder... ;-)

  Underligt med dine dahliaer, men de er da så smukke, så pyt, ikke?!

  SvarSlet
 7. Ja godt man ikke er nabo til den alle af lokummer ;o))

  Fine blomster på trods af at pakken ikke helt holdt hvad den lovede ;o) hi hi

  Rigtig god søndag til dig ;o)
  Klem Tina

  SvarSlet
 8. Den toalettallén var häftig, vilket jobb och köra dit alla. Den jubilaren fick sig ett gott skratt. Jättefin dalia även om det inte blev den du trodde.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlet
 9. Jeg forstår heller ikke helt ideen med de der perber kværne/ olietønder??
  Sjov ide med toiletterne, meennn hvem skal rydde det op? - er da glad for at det ikke er mig !
  Virkelig ærgelig med din Dahlia, man går og glæder sig og så ser den helt anderledes ud. Øv
  Rigtig god weekend Gro

  SvarSlet
 10. hej sussi..
  hmmm det må da siges at være et surprice at blomsterknoldene pludselig ender ud med at være en anden farve end beregnet..øv men den er nu super flot alligevel (har lagt en kommentar til dig ovre hos mig selv :0)..)Diana

  SvarSlet
 11. Hi hi.. vilken grej. Grannen min har en toalettstol med blommor i ute vid våran väg.
  Vilken fin dahlia.
  Men de rosa pärlhyacinter de skulle jag vilja ha bums.
  Vet du var man hittar dem?
  Ha en skön kväll
  Annika

  SvarSlet