lørdag den 1. september 2012

Besøg hos endnu en guru

I dag hos Camilla Plum - sådan en lille skrot-pavillon kan jeg li' - gulvet er bl.a. lavet af flaskebunde.... men måske ville det være for afslørende :)

En smuk indgangsportal af rødmende vinranker - SÅ sensommer-skønt.

Denne her konstellation af Gedeblad og Klematis er virkelig vellykket, det har jeg hermed noteret mig. Egentlig må man vist ikke så gerne fotografere hos CM - men mon ikke kun det gælder menneskerne, det håber jeg - ellers..... undskyld!  (men jeg så selv at der var andre der gjorde det - æv bæv)

Med hjem kom 3 x Magnus - til selskab for den ensomme Solhat der står i mit bed - skægt! - sidste år var jeg ved at grave min Solhat op, og kyle den langt væk (den havde kun een blomst og et par blade) Men i år har den blomstret som en fryd - og nu får den så altså 3 søskende til selskab i bedet, jeg håber - og glæder mig til næste år. Jeg sætter kransen af plastikpotten ned om halsen på planten, når jeg planter dem, det ser ikke så godt ud, men så ved jeg til foråret, hvor jeg skal passe på at fjerne store Digitalisblade og de frække "Blå Drenge" (russisk scilla ;))  )

9 kommentarer:

 1. Hej Sussi.Jeg kunde også godt tænke mig at besøge Camilla Plum.Der ser dejligt frodigt ud.Skønne blomster du fik med hjem.
  God weekend til dig Jette

  SvarSlet
 2. Camilla Plum står bestemt også på min ønskeliste, har en fornemmelse af at det er et helt specielt sted der ikke ligner så meget andet. Den med flaskerne syntes jeg er genial... :o)

  Du ved selvfølgelig at solhattene ikke så godt kan lide naboer som mænger sig for meget, fordi de selv er lidt langsomme startere... Jeg forstod så ikke lige hvem de blå drenge er (kender kun en film om Blå mænd, men de optræder vel ikke i din have!?).

  Godnat og sov godt.

  SvarSlet
 3. Besøg hos Camilla Plum står også højt på min ønskeliste, og jeg har da også set, at hun har eksra åben denne weekend ifbm høstmarked men, jeg må vente til næste år med at besøge hende.
  Dejligt du tog os med "på tur" - tak for det.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Hej igen - jeg kan ikke gennemskue hvorfor den samme kommentar kan komme på to gange - derfor er den ene slettet igen !
  God Weekend

  SvarSlet
 6. Godt køb af solhatte, det fortryder du ikke, godt du passer godt på dem.

  SvarSlet
 7. Camilla Plums have er dejlig, fuldstændig rodet, meget naturlig og helt vildt charmerende. Som hun sagde en gang jeg var på besøg: 'der skal helst være 25 % ukrudt i køkkenhavebedene, grøntsagerne kan godt lide selskab' - hørt, hørt. Jeg elsker hendes havestil og forsøger selv at gøre det ligeså afslappet.
  Magnus er en god robust solhat, så de skal nok vokse sig store og robuste.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 8. Det er også et sted, jeg gerne ville opleve - jeg tror den mere afslappede havestil ville passe mig godt :-)

  SvarSlet
 9. hej susi..vaauu, vildt misundelig , jeg drømmer også om at opleve hendes have, men det bliver vist HELLER IKKE i år..jeg elsker hendes mange udsendelser , og syntes hun er rigtig skøn , hun har en dejlig måde bare at være sig selv på..

  SvarSlet