onsdag den 26. september 2012

Er det mon ved at være slut

Stadig et par lyspunkter i haven, men mange ting har takket af for i år - og når vejret er trist som i dag - ja så gider jeg ikke engang gå derud..... skulle ellers have haft flyttet nogle storkenæb, der blev noget større end jeg havde troet. Godt der er Sct. Hansurter i haven, dejlige lysende pletter i haven.

Blåskæg lyser også, men det er ikke mange sommerfugle den har serviceret i år - jeg  troede at det var guf for sommerfugle, men måske er det bare vejret!!!!

6 kommentarer:

 1. Hej Sussi.Ja! surt vejr.Sidder også inde og surfer lidt på nettet.
  Ville gerne have været i haven og få plantet noget af alt det der står i drivhuset ud.Jeg nyder også mine sct.hansurt.Knus Jette.

  SvarSlet
 2. Bliver nok nødt til at erkende at selv sensommeren er på retur og vi bliver nødt til at kalde det efterår.... men nævn nu for guds skyld ikke det næste step, det er jeg alligevel ikke klar til endnu. Dejligt at der er lidt der lyser op derude endnu, det holder os fra at kravle i "biiiip-hi".

  ;o)

  SvarSlet
 3. Hej. Ja vejret er ikke for godt, nu har det snart regnet længe nok og koldt er det også! Dine Sct.Hans urt er bare flotte.

  SvarSlet
 4. Her i haven har der heller ikke været mange sommerfugle i år. Tror, at vejret spiller en rolle.

  SvarSlet
 5. Ja haven begynder at takke af nu. Jeg har lige plantet en stak asters, dem har jeg ellers ikke været vild med, men de er gode til at lyse op i efterårshaven.

  SvarSlet
 6. Ja tak for St.Hansurten og lidt hvide floks der lyser op..:-)
  Denne sommer må da være noget af det mest regnfulde vi har haft?
  Det var nogen dage med megen varme..men da lå jeg selvfølgelig på hospitalet.
  Oliventræer skal ind men ser ikke ud til at vi får frost endnu..heldigvis..;-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet