torsdag den 6. september 2012

Tulipaner

Billedet er lånt hos http://www.deborahsilver.com/blog/
Jeg er helt totalt forelsket i AKEBONO, men jeg HADER at sætte løg.

10 kommentarer:

 1. Hvor er vi enige - jeg hader også at sætte løg, og må erkende at jeg ofte bliver skuffet over resultatet. Men smukke er de jo.
  mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 2. Åh nej, ikke tulipaner! Jeg bestemmer hvert år, at i år skal jeg ingen købe, for de holder kun et enkelt år, og så var det jo mere fornuftigt at investere i noget mere langtidsholdbart; men det ender jo nok med, at jeg alligevel falder for fristelsen.

  SvarSlet
 3. Jeg er blevet bedre til at lægge løg, netop fordi jeg ved der venter noget smukt til foråret, hvor jeg virkelig trænger til blomstring. Jeg lagde mange sidste efterår, men nu er det så drønirriterende at jeg ikke aner hvor mange af dem der dukker op igen. Kan man ikke opfinde et løg der sender en lille spire op i sensommeren, så ved vi også hvor vi skal lægge de nye løg og vi slipper for at drøne spaden ned i dem... der må være basis for en produktion!! :o)

  SvarSlet
 4. Akebono er godt nok skøn:) Jeg hader også at lægge løg, men heldigvis kan arbejdet spredes ud over de næste 3 måneder.

  SvarSlet
 5. Smukke tulipaner, jeg er helt klart også bedre til at købe, end at lægge løg ;o)

  SvarSlet
 6. De er smukke :)

  Flaming Purissima burde være en af de driftssikre tulipaner, som kommer igen år efter år - den hvide Purissima er i hvert fald, så mon ikke også denne? Tulipaner er ikke til at undvære...

  SvarSlet
 7. Det er som at føde børn - gevinsten kommer først senere, der er ingen vej udenom ;0)
  Men hvor bliver man glad for dem bagefter, og til foråret har man helt glemt anstrengelserne !
  God weekend
  have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 8. Der er ikke noget at gøre - du må i arbejde!!

  SvarSlet
 9. Jeg er ikke ked af at sætte løg. Jeg glæder mig altid til at se de smukke blomster der gerne skulle komme året efter.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 10. Jeg er altså heller ikke vild med at sætte løg.... Har dog købt en del Allium - forskellige slags, men også tulipaner (som jo, kommer år efter år - og det er da ikke de gamle sorter, jeg køber (?)).

  Det bliver spændende at se dit resultat af læglægningen til næste år :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet