tirsdag den 9. november 2010

Figen høst

Vi har høstet vores figner i dag, det hedder vel figner når der er 2 ik'? De var ganske vist pytte små, men den ene var moden og smagte rigtig godt, der var nu ikke meget mere end en theske fuld frugt..... men hvad kan det ikke blive til, ad åre  :-)

6 kommentarer:

 1. :-) dejligt med egen høst a figner.
  Har du haft dem i drivhus, og så taget dem ind eller? kunne godt selv tænke mig et fignetræ:-)
  Rigtig god aften.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg ville også gerne have et træ men mangler et sted at sætte det lige nu.

  Hvor gammelt er dit træ ?

  SvarSlet
 3. Ojoj, nu har jag missat flera fina inlägg hos dig! Halloweenfint, daddel-dekoration och mysig kälke (skulle jag gärna också ha!) .

  Daddeldekorationen är verkligen jättefin, och så härligt "höstig". Så roligt att ert fikonträd gav frukt - min sambo tröttnade på vårt spretiga fikonträd (vars frukter inte riktigt ville mogna till ätbara fikon) och gav bort det i somras...! Tråkigt, tyckte jag, som tycker att fikon är så vackra och sensuella frukter. Vad spelar det för roll om de inte går att äta - de går ju att dekorera med och att fotografera! ;-D

  Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home

  SvarSlet
 4. Hej Sussi :)

  Af en eller anden grund, kan jeg ikke sende min mail til dig...men Sussi, jeg kan simpelthen ikke finde et bånd med de initialer, selvfølgelig mange andre, bare ikke den :( øv :)

  Mange knus

  Iben

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Til Iben: Vi kigger ind i eftermiddag, jeg skifter sgi' da bare navn så det passer med nogen dekorative initialer, hi hi

  SvarSlet