tirsdag den 9. august 2011

Begær

Jeg føler et stort begær komme over mig - en Mulberry Messenger Bag..... man kan få den til under halv pris på denne adresse http://www.mulberryoutletdanmark.com// er der nogen der har erfaringer med denne internetbutik...(jeg synes at den ser lidt tvivlsom ud).. jeg tæller på knapper (dem i pengepungen)

6 kommentarer:

 1. Hej
  Kiggede på Trustpilot - hvor man kan anmelde firmaer. Fandt en "Mulberry Outlet" som IKKE får en god anmeldelse.... men en advarsel. Ved ikke om det er den samme side? Men jeg syntes ikke der står nogen adresse på butikken nogen steder?
  Det er øv sådan at forelske sig i noget lækkert - og så ikke at være sikker på at om det et ok sted. Har selv prøvet det. Tjekker lige med min mand - som er mere inde i den slags.. om det er andre steder at tjekke.
  Mange hilsner

  SvarSlet
 2. Hej Susan, tak fordi du gad kommentere - jeg så at der var en der havde skrevet, at han mente at det var en fake forretning, jeg tror at jeg må betale fuld pris.

  SvarSlet
 3. Hej Sussi, jeg kan godt forstå din forelskelse til disse tasker. Jeg har selv prøvet at blive "snydt" for penge ved at købe på nettet, hele to gange. Denne side ser ikke dansk ud.
  Hilsen Lise

  SvarSlet
 4. Tasken er super lækker og jeg kan fuldt ud følge dit begær:)

  SvarSlet
 5. Lækker taske, meeen nethandel skal man nok være varsom med, hvis der er den mindste tvivl... mon du kan finde den et andet sted, måske udenlands?

  SvarSlet
 6. Har du ikke købt den endnu...??? :o)

  SvarSlet